28 februari 2024

Concrete Genie, laat je creativiteit vloeien!

Voor alle creatieve gamers onder ons komt er weer een nieuwe toffe game uit. Concrete Genie is een nieuwe game die te spelen is op de PlayStation 4 en vergt veel fantasie! Het is namelijk aan jou om een donkere stad tot leven te brengen met kleurrijke creaties.
Je speelt als Ash een tiener die het zat is om in een stad, genaamd Denska, te wonen waar de straten vol liggen met vervuiling. Ook wordt de stad geteisterd door vele slechteriken. Ash denkt vaak terug naar de tijd dat het rustig en mooi was in de stad. Dat er groen was en vrolijke mensen in de havenstad. Je komt tot de conclusie dat jij hieraan iets moet veranderen, met je magische verf kan je dat namelijk! Met deze magische verf kan jij Denska weer opvrolijken, schoon krijgen en werken naar een beter bestaan.
Concrete Genie
Wanneer jij schildert met de magische verf komen je kunstwerken tot leven! Deze kunstwerken bestaan niet voor niets, ze hebben meer nut dan alleen maar mooi zijn. Deze wezens zijn namelijk jouw vrienden, en wat doen vrienden voor elkaar? Elkaar helpen natuurlijk! Ze helpen je bij het oplossen van puzzels. Maar ook de slechteriken waar we net over schreven moeten een lesje worden geleerd. Ash en zijn creatievrienden werken samen om stap voor stap Denska in Concrete Genie te veranderen naar de stad die het ooit was… en meer.
Trek je PlayStation VR uit de kast en teken de mooiste dingen met je DualShock 4. Beleef de wereld en creëer magie! Op 9 oktober 2019 verschijnt de game in de PlayStation Store. Je kan kiezen uit de Deluxe en de normale versie. De Deluxe versie kost €39,99, hierbij ontvang je een Pond Brush set, de soundtrack (digitaal) en het Art Book (digitaal) plus een thema voor de PlayStation menu. De normale versie kost je €29,99. De PlayStation VR is een must voor deze game, zonder dit kan je de game niet spelen!
Ben jij klaar voor een kleurrijk avontuur?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →