Concrete Genie, laat je creativiteit vloeien!

Voor alle creatieve gamers onder ons komt er weer een nieuwe toffe game uit. Concrete Genie is een nieuwe game die te spelen is op de PlayStation 4 en vergt veel fantasie! Het is namelijk aan jou om een donkere stad tot leven te brengen met kleurrijke creaties.
Je speelt als Ash een tiener die het zat is om in een stad, genaamd Denska, te wonen waar de straten vol liggen met vervuiling. Ook wordt de stad geteisterd door vele slechteriken. Ash denkt vaak terug naar de tijd dat het rustig en mooi was in de stad. Dat er groen was en vrolijke mensen in de havenstad. Je komt tot de conclusie dat jij hieraan iets moet veranderen, met je magische verf kan je dat namelijk! Met deze magische verf kan jij Denska weer opvrolijken, schoon krijgen en werken naar een beter bestaan.
Concrete Genie
Wanneer jij schildert met de magische verf komen je kunstwerken tot leven! Deze kunstwerken bestaan niet voor niets, ze hebben meer nut dan alleen maar mooi zijn. Deze wezens zijn namelijk jouw vrienden, en wat doen vrienden voor elkaar? Elkaar helpen natuurlijk! Ze helpen je bij het oplossen van puzzels. Maar ook de slechteriken waar we net over schreven moeten een lesje worden geleerd. Ash en zijn creatievrienden werken samen om stap voor stap Denska in Concrete Genie te veranderen naar de stad die het ooit was… en meer.
Trek je PlayStation VR uit de kast en teken de mooiste dingen met je DualShock 4. Beleef de wereld en creëer magie! Op 9 oktober 2019 verschijnt de game in de PlayStation Store. Je kan kiezen uit de Deluxe en de normale versie. De Deluxe versie kost €39,99, hierbij ontvang je een Pond Brush set, de soundtrack (digitaal) en het Art Book (digitaal) plus een thema voor de PlayStation menu. De normale versie kost je €29,99. De PlayStation VR is een must voor deze game, zonder dit kan je de game niet spelen!
Ben jij klaar voor een kleurrijk avontuur?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation