Harvest Moon: Mad Dash release datum en launch trailer

Rising Star Games en Koch Media zijn verheugd aan te kondigen dat Harvest Moon: Mad Dash op 29 oktober digitaal wordt uitgebracht op de Nintendo Switch en PlayStation 4 met op 15 november een release van de fysieke versie.

Neem een ​​kijkje in de landbouwgekte in de nieuwe Harvest Moon: Mad Dash Launch Trailer hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=zjGv4zgKQXw&feature=youtu.be
Ga solo of neem een ​​paar vrienden mee voor de razernij! Oogst, vis, melk en meer terwijl je orders uitvoert om elk level te voltooien. Het kan gemakkelijk beginnen, maar je zult het strand, de boerderij en zelfs de onderwereld moeten overwinnen naarmate je verder komt in het spel. Heb je ooit geprobeerd gewassen te telen met gesmolten lava die erop viel? Dat en andere obstakels wachten op je terwijl jij en jouw vrienden alle levels proberen te halen om de kapotte vuurtoren te herstellen.

Belangrijkste kenmerken van Harvest Moon: Mad Dash:

  • Snelle actie betekent dat snel beslissingen maken cruciaal is.
  • Multiplayer gekte vereist communicatie om te slagen.
  • Neem het op tegen de boerderij, strand, onderwereld en Skyworld levels.
  • Gebruik Harvest Sprite Powers om speciale support skills te ontgrendelen.

Over Harvest Moon

De game is voor het eerst uitgebracht in Noord Amerika in 1997. Sindsdien is deze gestaag blijven groeien in populariteit en spelers, waardoor het een van de meest geliefde franchises van vandaag is. Harvest Moon wordt vereerd omdat het een geweldloos, gezinsgericht spel is voor iedereen, en er zijn meer dan 31 spellen uitgebracht in de serie.

Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation