2 maart 2024

Nieuwe Gigantamax Pokémon onthuld voor Sword en Shield

Kleine beetjes nieuwe informatie omtrent Pokémon Sword en Pokémon Shield stromen binnen. Vandaag werpen we een blik op een handjevol nieuwe Gigantamax vormen van uitsluitend Pokémon uit de eerste generatie. Twee van deze vormen zijn exclusief voor Let’s Go spelers.

Indien je Pokémon Let’s Go Pikachu hebt gespeeld krijg je de Gigantamax vorm van Pikachu. Voor Eevee geldt dit natuurlijk als je Let’s Go Eevee hebt gespeeld. Gigantamax Pikachu zal alle een paralysis toekennen aan alle vijanden. Eevee’s G-max aanval zal er voor zorgen dat alle Pokémon van de overstaande gender smoorverliefd worden op Eevee en dus minder snel zullen aanvallen.
Indien je de game vóór 15 januari 2020 aanschaft zal je de Gigantamax vorm van Meowth vrijspelen. Deze ‘longcat’ vorm van Meowth zal alle vijanden verwarren en dit levert tevens een in-game geld bonus op. Charizard krijgt weer een nieuwe vorm, want ook Charizard kan Gigantamaxen. Zijn speciale aanval zal er voor zorgen dat alle vijandelijke Pokémon die geen vuur-type zijn, vier buurten lang schade krijgen. Last but not least krijgt Butterfree een Gigantamax vorm waarbij de speciale aanval zorgt voor een slaap, paralysis of poison effect.

Dit keer minder veel informatie dan we misschien verwacht hadden, maar het is tenminste iets zullen we maar zeggen! Kijk jij uit om met één van deze gen 1 Pokémon te gaan Gigantamaxen? Ben je nog steeds tevreden met je Let’s Go keuze?
Pokémon Sword en Pokémon Shield verschijnen beide exclusief voor Nintendo Switch en zijn vanaf 15 november verkrijgbaar.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →