25 september 2022

World of Warcraft Classic lanceert Dire Maul Dungeon

World of Warcraft Classic is onlangs verschenen, maar Blizzard laat het hier niet bij zitten. Ook de klassieke, oude versie van de game wordt voorzien van updates en de eerste is zojuist uitgerold. Dire Maul, een drievoudige kerker is nu beschikbaar om geplunderd te worden.

Je kent hem misschien van vroeger, of van de huidige World of Warcraft game waarin de vijf-speler kerker is opgedeeld in drie verschillende vleugels in de Dungeon Finder. Classic heeft uiteraard geen Dungeon Finder, maar wel Dire Maul. Spelers die krachtig genoeg zijn kunnen vanaf nu een groep vormen om samen deze kerker te overmeesteren, of het in ieder geval te proberen.
Dit is nog niet alles wat we hebben gezien van World of Warcraft Classic. Dire Maul is slechts het begin van content die wordt toegevoegd aan de ‘oude’ game. Het zou misschien nog even duren voordat spelers aan de slag kunnen gaan met Naxxramas. Maar voorlopig hebben Classic spelers hun handen wel vol. Het duurt namelijk veel langer dan je misschien gewend bent, of zelfs kunt herinneren. Het stijgen in levels duurt een stuk langer. Toch wisten een aantal spelers al redelijk snel level 60 te behalen. De oude trucjes werken hier ook weer voor en ongetwijfeld hebben spelers nieuwe manieren gevonden om snel te stijgen in level.
Indien je volledig onbekend met met de klassieke versie van Dire Maul:  Niet getreurd! Blizzard heeft in de release post een aantal tips gedeeld zodat je in ieder geval weet hoe je er naar toe kunt reizen en waar je zoal rekening mee moet houden. Zo raad Blizzard in ieder geval aan om minimaal level 55 te zijn voordat je je gaat wagen aan deze nieuwe kerker.
Ben jij al volledig ingeburgerd in World of Warcraft Classic? Zo ja, laat ons dan weten op welke uitdagende content jij aan het wachten bent!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →