27 februari 2024

Overwatch viert Halloween!

Het is weer de tijd van koude nachten, donkere dagen en spooky dingen. Blizzard’s game Overwatch speelt hier natuurlijk op in. Door het jaar heen heeft de game verschillende events, bij deze events komen ook speciale rewards om de hoek kijken die de speler kan verzamelen. Allemaal leuks dus!

Door het jaar heen, kijkend naar de seizoenen en feestdagen hangt Overwatch hier een tof event aan. Zo heb je rond kerst allemaal toffe kerstactiviteiten en in de zomer de Summer Games. Rond Halloween, de maand oktober, staat in het teken van pompoenen, kostuums en andere Halloween zaken. Ook komt er een speciale game-modus wat hoort bij het event Halloween Terror. Junkenstein’s Revenge is weer speelbaar! Met de duistere dokter en dit keer nieuwe monsters, versla ze samen en win toffe prijzen!

Zoals we al eerder beschreven is dit ook hét moment om nieuwe rewards te sparen. Er zijn weer een tal coole skins, sprays, emotes en victory poses uitgebracht die je kan verdienen op bepaalde manieren. Spaar lootboxes en schraap zo alles bij elkaar of investeer de in-game currency die je kan verdienen door deze boxes of door bepaalde rollen te spelen. Het is altijd een verassing wat je krijgt uit een lootbox maar als je genoeg gold hebt kan je ook skins en dergelijke kopen in de Hero Gallery. Je kan de nieuwe rewards krijgen of die van voorgaande Halloween evenementen. Dus heb je toen mis gegrepen heb je nu opnieuw de kans!
Wordt een enge dode Farao met de nieuwste skin van de support sniper Ana.
Overwatch
Of duik in de strijd met je vriend BOB en Ashe.
Overwatch
Onze Baptiste mag ook aansluiten met een skin, deze kan je verdienen door het event te spelen.
Overwatch
Ook een vlammend goede nieuwe skin van Junkrat is te krijgen door mee te doen aan het Halloween evenement.
Overwatch
Lúcio zijn skin is wat goedkoper dan de rest, voor 750 gold is deze mannelijke Medusa voor jou!
Overwatch
Voor nog wat minder gold kan je spelen als deze spookachtige McCree!
Overwatch
Niemand die je Halt sign nog negeert met deze enge skin.
Overwatch
Met een vlugge blik naar oudere horrorfilms heeft Soldier nu een nieuwe skin!
Overwatch
Met een prachtige en ook enge skin sluit Tracer aan in het rijtje.
Overwatch
Oef, ze kan wel eens giftig zijn. Maar een beetje pijn is fijn, toch?
Overwatch
Weet jij al voor welke skin je gaat? Van 15 oktober tot 4 november heb jij de tijd om je collectie compleet te spelen! Vergeet vooral soms niet je benen te strekken tussen het spelen door…

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →