29 mei 2023

Jackbox Party Pack 6 is vandaag gereleased

Jackbox Games heeft vandaag hun nieuwste Party Pack uitgebracht. Het is het zesde spelletjespakket dat de makers uitbrengen. Jackbox Party Pack 6 bevat 5 games waarvan er 4 volledig nieuw zijn.

Jackbox Games brengt al sinds 2014 Party Packs uit. In deze Party Packs zitten altijd 5 games, die je samen met vrienden op je PC of Console kan spelen. De Jackbox Games maken namelijk gebruik van een website waar iedereen met hun telefoon op kan inloggen. Op deze manier kun je makkelijk een digitaal gezelschap spel opzetten op feestjes en dergelijke. In 2014 kwam Jackbox Games met de eerste Party Pack waar hun bekende game You Don’t Know Jack in zat. Sinds die tijd zijn er in totaal al 5 Party Packs uitgebracht. Deze pakketten bevatten meerdere nieuwe titels sinds het eerste deel, maar van sommige games is ook een tweede deel uitgekomen. Vandaag is het alweer tijd voor het zesde deel in de reeks. The Jackbox Party Pack 6 is namelijk gereleased op Steam en de console-versies zullen snel volgen.

De spellen

The Jackbox Party Pack 6 bevat 5 spellen. Vier van deze spellen zijn nieuw en één is een oude bekende. Het zesde pakket bevat namelijk het tweede deel van de game Trivia Murder Party. De vier nieuwe spellen in het pakket zijn: Role Models, Joke Boat, Dictionarium en Push the Button. Het gehele pakket kost 25 euro en kan aangeschaft worden op verschillende platformen. De game is op dit moment op Steam in de sale. Dit betekent dat je het pakket voor €20,74 ipv €24,99. Via deze link kom je terecht op de verkooppagina van The Jackbox Party Pack 6 op Steam.