19 april 2024

PUBG season 5 en Survivor Pass details bekend

Hoewel Fortnite veel aanwezig is geweest in het nieuws, mogen ook PUBG season 5 spelers zich verheugen op nieuws. Season 5 gaat een hoop veranderingen, updates en nieuwe features met zich meebrengen in Miramar en Survivor Pass updates.

Update 5.1 zal voor PC spelers op 23 oktober live gaan. Voor console spelers zal dit op de 29e zijn. Met een hele hoop nieuwe Miramar updates waaronder updated loot, map objects, terrain en een static scope voor de Win94 hebben spelers genoeg om zich op te verheugen.
Misschien het meest opvallend in PUBG season 5 zijn nieuwe mechanics waaronder de throwing feature. Spelers zullen hun tegenstanders kunnen bekogelen met frying pans of teammates kunnen voorzien van energy drinks door deze te gooien.

Daarnaast zal de La Muarte Vamos Track worden toegevoegd. Een race track vanue in Miramar met nieuwe objects waaronder ramps, loops, jumps en signboards.
Een Gold Mirado zal elke match een enkele keer spawnen en zal gevonden kunnen worden bij een garage in Hacienda del Patron. Daarnaast is het terrein een beetje aangepast om er voor te zorgen dat spelers het voertuig veilig kunnen besturen in PUBG season 5.
Ook item spawns zullen veranderingen krijgen. De AR zal 12% vaker voorkomen. De DMR 29%, de Win94 30% en scopes zullen 18% vaker voorkomen. Pistol spawns zullen met 31% verlaagd worden.
Helmets, bags en vests zullen iets vaker voorkomen.
PUBG season 5 zal ook vending machines toevoegen. Dit zal een nieuwe looting ervaring toevoegen. spelers zullen painkillers en energy drinks kunnen krijgen van de vending machines. Deze hebben echter wel een anti-theft technologie die je locatie zou kunnen verklappen aan tegenstanders.
Naast de PUBG season 5 gameplay updates krijgen we ook een Survivor Pass. Deze keer met nieuwe beloningen, missies en verbeterde systemen. De Badlands survivor pass zal spelers belonen met nieuwe outfits en weapon skins gebaseerd op de woestijn gebieden. Daarnaast zul je voor de eerste keer de geschiedenis van Miramar kunnen verkennen.