De Sims 4 laat je toveren op consoles!

Console spelers opgelet, de Sims 4 Magisch Rijk is nu ook te spelen op de Xbox One en de PlayStation 4! Men moest iets langer wachten dan de PC spelers, zoals gewoonlijk. Maar het goede nieuws is er, ook jullie kunnen nu genieten van deze nieuwe uitbreiding.

Altijd al willen toveren? Jaren op de mat geslapen om toch die ene brief te krijgen dat je naar een toverschool mocht? Altijd gewenst dat je geld kon laten groeien? Dan is dit dé uitbreiding voor jou! Je kan je Sims nu helemaal omtoveren (ja, een pun) tot heuse tovenaar. Met kleding, inrichting en attitude en al. Ga opzoek naar een geheim portaal en treed binnen in een compleet nieuwe wereld. Een wereld waar andere Tover Sims jouw Sims een spreuk of twee kunnen leren. Ontdek wat je kan met magie en zoek je magische grenzen op. De Sims 4 laat je een echte tovenaar voelen.
de Sims 4
Train hard en leer verschillende spreuken die verschillende dingen voor je betekenen. Brouw in een grote ketel liefdesdrankjes om je baas verliefd op je te laten worden, eindelijk betere werkomstandigheden! Of heb je een grote hekel aan je buurvrouw? Maakt zij altijd herrie in de nachten wanneer jij juist vroeg uit je bed moet? Geen probleem, vervloek haar gewoon voor de rest van haar leven. Geen zin om te koken? Dan tover je toch gewoon een sterren maaltijd? Verzamel talloze spreuken om jouw leven net een beetje makkelijker te maken, of leuker.
Houd grootste tover duellen met andere toverSims om zo de beste spreuken smijter te worden van de hele stad. Gebruik je totemdier om je te helpen of te beschermen. Natuurlijk moet al dat magische geneuzel wel in stijl verlopen. De uitbreiding van de Sims 4 Magisch Rijk komt uiteraard met genoeg nieuwe kapsels, meubels en kleding om je toverende Sims te laten shinen!
De Sims 4 Magisch Rijk is dus nu uit op de PlayStation 4 en op de Xbox One. Voor €19,99 is het uitbreidingspakket van jou (voor EA Access leden €17,99)! Zorg wel dat je ook de basisgame, de Sims 4, hebt. Anders kan je het spel niet spelen!

 
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation