19 september 2020

Firewall Zero Hour Heartland en Deluxe edition nu uit

Firewall Zero Hour krijgt vandaag een nieuwe season operation en een deluxe bundle. Met de Heartland content die vandaag verschijnt, komen de contractors naar de Verenigde Staten met nieuwe maps, nieuwe contractors en natuurlijk nieuwe equipment.

In het vorige Firewall Zero Hour seizoen, Operation: Dark Web, kregen spelers een hoop nieuwe content waaronder twee nieuwe maps, de newsroom en cargo, twee nieuwe contractors, kane en proxy, twee nieuwe wapens Z1 Reaper en Sten, en drie nieuwe equipment items, de motion sensor, instant smoke en een concussion mine. Daarnaast natuulijk ook nog een hele hoop cosmetic rewards die spelers konden vrijspelen door wekelijkse missies te voltooien.
Firewall Zero Hour
Met Operation: Heartland blijft Firewall Zero Hour dit tempo vasthouden. De team based VR shooter zal met het nieuwe seizoen en daarin de gratis nieuwe missies ook weer een hoop cosmetic rewards als belonging beschikbaar stellen. Met een OP pass die bijgekocht kan worden, kunnen spelers extra premium en bonus missies unlocken die ook op wekelijkse basis voltooid kunnen worden.
Operation: Heartland zal twee nieuwe maps toevoegen die gratis zullen zijn voor alle spelers. De eerste map, Prepper, verschijnt ook vandaag. Prepper speelt zich af in een doomsday prepper zijn bunker netwerk aan de rand van Arizona.
Firewall Zero Hour spelers zullen Prepper gelijk te zien krijgen gezien dat de main menu en lobby omgeving ook op deze map gebaseerd zullen zijn. In de latere season update verschijnt de tweede nieuwe map, Gauntlet. Gauntlet is een training locatie in Virginia.
Operation: Heartland zal in de mid season update nieuwe equipment toevoegen. De nerve gas mine zal voor alle spelers gratis zijn. Deze zal te unlocken zijn op level 17 voor 7300 crypto. De nerve gas mine zal een mix tussen tactical en lethal abilities vormen. Na plaatsing zal de mine activeren wanneer vijanden zich dichtbij de mine begeven. Op dat moment zal er een dodelijke wolk gas vrijkomen. Spelers die te lang in de wolk blijven staan zullen dat niet overleven.
Naast deze toevoegingen verschijnen er ook een aantal nieuwe wapens, legendary skins, en cosmetic rewards.