De Sims 4 laat ons leren en studeren!

Zoek je mooiste rugzak uit, shop voor een toffe etui en scoor wat coole kleren want jij moet helemaal klaar zijn voor het studentenleven! Want één van de leukste uitbreidingspakketjes van de Sims 4 komt binnenkort uit voor de PC én Mac! Namelijk de Sims 4 Studentenleven.

De game waar jij voor God kunt spelen en je ideale leven kan creëren brengt ons één van de populairste pakketten van de Sims lijn, Studentenleven was bij de Sims 3 altijd een gewilde uitbreiding op je Sims leven. Een gehele nieuwe leeftijdscategorie waar je net wat meer uit kon halen dan alleen met het basis spel. Je puber Sims heeft dan niet alleen zijn schooltijd waar je zelf niets bij in te brengen hebt maar nu ook een heel college avontuur met alle ups en downs die daar bij horen! De Sims 4 Studentenleven brengt het ons allemaal.

De Sims 4
De Sims 4 Studentenleven
 
Je hebt allereerst een belangrijke keuze, waar ga je wonen? Woon je liever op campus, waar veel te beleven is en het nooit saai zal zijn. Kies het gebouw bij de nieuwe omgeving in de Sims 4 waar jij op kamers zal gaan en wat past bij jouw budget. Of liever buiten de campus, rustiger en meer op jezelf. Daarnaast moet je ook nog kiezen voor welke school je gaat. Je kan kiezen voor UBrite of Foxbury Instituut, twee grote scholen met allemaal andere keuzes en studenten. Wat past er meer bij je?
Net als in het echt heb je verschillende richtingen waar je in kunt studeren. Ben je handig met computers of planten, studeer dan in die richting en wordt een echte prof. Woon college’s bij van je vakken en schrijf ellendig lange essays. Of sla juist helemaal om! Geniet juist alleen van de feesten, partijen, drank en andere activiteiten die komen na teveel drank drinken. Spijbel alle dagen omdat je moet bijkomen van drank en je verslaapt voor je lessen. Duik in het nachtleven zoals een student dat alleen in die periode kan! Dat je cijfers dalen? Boeiend, deze mooie dagen zal je nooit vergeten..! Gewoon nog één potje sap-pong.
De Sims 4 Studentenleven
Vanaf 15 november 2019 komt de Sims 4 Studentenleven uit op PC en Mac. De console (Xbox One en PlayStation 4) liefhebbers moeten iets langer wachten, het spel komt daar uit op 19 december 2019. Op alle platforms is het pakket €39,99, vergeet niet het basisspel aan te schaffen mocht je deze nog niet hebben. De uitbreiding werkt namelijk alleen wanneer er ook het basisspel is geïnstalleerd.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation