19 april 2024

Rick And Morty seizoen 4 afleveringen krijgen titels

Over ongeveer 3 weken is het zover, dan krijgen Rick And Morty weer nieuwe afleveringen waarin ze verder gaan met hun geflipte avonturen. Dit vierde seizoen begint met 5 afleveringen die gelijktijdig op 10 november zullen verschijnen op Adult Swim. Maar, er is meer nieuws!

De eerste vijf afleveringen voor dit vierde Rick And Morty seizoen krijgen titels toegewezen via een Tweet van Adult Swim. Is er iets spannender dan de namen voor afleveringen vrijgeven? Adult Swim denkt van niet. De traditie van woordgrappen in titels blijft gewoon doorgaan, want dit zijn de namen voor de eerste vijf afleveringen:

“Edge of Tomorty: Rick Die Repeat,” “The Old Man and the Seat,” “One Crew Over the Crewcoo’s Morty,” “Claw and Hoarder: Special Ricktim’s Morty,” en “Rattlestar Ricklactica.”

https://www.youtube.com/watch?v=Rw6BrzB1drs
de Tweet volgt gauw na de eerste echte trailer voor dit vierde Rick And Morty seizoen. Er zal echter een klein gat zitten tussen de eerste en tweede helft van het seizoen, gezien de tweede reeks aan 5 episodes pas in 2020 zullen gaan verschijnen. Dit lange wachten is gelukkig wel altijd terug te zien in de kwaliteit en doordachtheid in iedere aflevering. co-creator Dan Harmon laat dan ook weten dat het gat tussen seizoen 3 en 4 de langste tot dusver is, maar dat dit nooit meer zal gebeuren. Er waren nog teveel plannen die uitgewerkt moesten worden voordat er überhaupt aan seizoen 4 werd begonnen, dat het een stuk langer duurde dan dat de bedoeling was.
het voordeel hieraan is wel dat er nu dus al een deel van seizoen 5 geplant is qua verhaallijn en design. Dit houdt in dat de wachttijd tussen seizoen 4 en 5 significant korter van duur zal zijn! Wat vinden jullie van de show en de eerste trailer voor seizoen 4? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →