21 februari 2024

Call of Juarez: Gunslinger krijgt switch release

Square Enix en Techland hebben bekendgemaakt dat de Switch-versie van Call of Juarez: Gunslinger op 10 december 2019 verschijnt.

Al eerder was er nieuws gelekt over de Switch-versie, maar dit is voor het eerst dat er officieel nieuws naar buiten komt. De originele Call of Jaurez: Gunslinger kwam in 2013 uit op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Door middel van een aankondigingstrailer wordt er officieel onthuld dat de game naar Switch komt op 10 december.
De game is een first-person shooter-game zoals de voorgaande Call of Juarez-games. De gebruiker kan ervaringspunten verdienen en vaardigheden verbeteren door zich te specialiseren in dubbele pistolen, jachtgeweren of gewone geweren. Belangrijke gameplay-elementen van de game zijn tevens bullet-time en gunslinger-duels.

De game heeft ook een verhaalmodus die zich afspeelt in de verbeelding van Silas Greaves, waarin hij verteld over zijn reizen. Door luisteraars wordt hij gewezen op fouten in zijn verhalen waarna hij het verhaal wijzigt en de omgeving ook wordt veranderd.
Call of Juarez: Gunslinger komt uit op 10 december 2019 voor Switch