10 december 2022

The Last of Us 2 officieel uitgesteld

Na het pasgeleden uitbrengen van een februari 2020 release datum voor The last of Us 2, komt nu een nieuwe statement over de game. De gewilde titel wordt namelijk nog uitgesteld tot de lente.

De nieuwe release datum staat gepland voor 29 mei 2020. Dit werd in een brief naar de fans gecommuniceerd door Neil Druckmann, de game director voor The Last of Us 2. Dit nieuws komt heel onverwacht, gezien het erop leek dat de datum al een lange rek was tegenover de originele 2019 release waar naartoe gewerkt werd.

Druckmann: “I know. It was just about a month ago when we had our big blowout for The Last of Us 2, letting media play over two hours of it along with debuting our new story trailer and revealing the release date. The positive response we saw from our community was overwhelming. You can feel the energy among the team members. After working on something for so many years, it’s invigorating to get a glimpse of validation for all the hard work.”


Wat vind jij van de vertraging voor The Last of Us 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jullie meningen! Wij hopen dat de game er des te beter op zal worden, Naughty Dog kennende zal dat zeer zeker het geval zijn!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →