25 september 2022

Destiny 2: Festival of the Lost 2019 details bekendgemaakt

Bungie heeft op hun website de details van het Festival of the Lost event bekendgemaakt. Er zijn een aantal dingen hetzelfde als vorig jaar. Zo keren de Haunted Forest en de masks terug. Je kunt ook dit jaar weer een wapen verdienen, namelijk de Braytech Werewolf.

Elk jaar vindt in Destiny het Festival of the Lost event plaats. Dit is een evenement waarbij binnen het Destiny universum de doden worden herdacht. En hier komen voor de spelers verschillende activiteiten en loot aan te pas. Ook dit jaar kun je in Destiny 2 weer meedoen aan het Festival of the Lost event. Het lijkt in veel opzichten op het event dat vorig jaar heeft plaatsgevonden. Eva Levante keert terug naar de toren als de NPC waarmee je kunt traden tijdens het festival. Dit doe je door middel van het gebruik van snoepjes als currency. Met deze currency kun je masker ornaments, mods en een nieuw wapen, de Braytech Werewolf, vrijspelen. Om deze snoepjes te bemachtigen, keer je opnieuw terug naar de Haunted Forest. De Haunted Forest is een soort van Horde mode, waar je binnen 15 min zover mogelijk in het level moet komen. Voor meer informatie over het event en de activiteiten kun je terecht op de website van Bungie.

Eververse

Festival of the Lost brengt ook altijd een hoop nieuwe Eververse items naar Destiny 2. Dit jaar keert bijvoorbeeld de broom sparrow terug, een sparrow waar spelers al langere tijd om gevraagd hebben. Naast de broom sparrow is er ook nog een sparrow met een doodshoofd erop en een ship in de vorm van een Pterodactylus. Een van de mooiste toevoegingen is waarschijnlijk de tombstone emote. Met deze emote kun je namelijk je tegenstanders in de Crucible spammen met hun eigen grafsteen als je ze voor de zoveelste keer van de map verwijderd hebt. De Eververse items van het Festival of the Lost evenement zullen allemaal voor Silver verkocht worden en mogelijk zullen enkele items ook met Bright Dust gekocht kunnen worden. Dit laatste is nog onduidelijk. Als je alle Eververse items wilt zien, kun je terecht op de website van Bungie. Het event zal beginnen op 29 oktober en duurt tot en met 19 november.