28 februari 2024

Death Stranding volgend jaar ook naar PC

Death Stranding, Hideo Kojima’s nieuwste game zal volgende week al verschijnen voor Playstation 4 spelers, maar is volgend jaar ook speelbaar voor PC spelers. Dit maakt de studio bekend via Twitter. Met nog minder dan twee weken te gaan, weten we iedere dag een beetje meer van Kojima’s vreemde creatie.

Een tijdje geleden verdween Death Stranding plotseling al van de Playstation 4 exclusives website. Destijds had men al een aankondiging verwacht, maar deze bleef afwezig. Death Stranding werd in 2015 aangekondigd voor Playstation 4 en PC. Het bleef enorm rustig rondom de PC versie na de initiële aankondiging. Tot de recente verdwijning van de titel op de exclusieve games website werd er dan ook gegist dat de PC versie is geschrapt. Gelukkig is dit niet het geval en verschijnt Death Stranding vroeg in de zomer van 2020 op PC. Een exacte release datum is niet bekend gemaakt. Het is ook nog niet zeker op welk PC platform de titel gaat verschijnen.


505 Games zal de game gaan uitgeven op PC, Sony is nog steeds verantwoordelijk voor het uitgeven van de Playstation 4 versie. Ga jij aan de slag met de Playstation 4, of  met de PC versie van Death Stranding? De game verschijnt op 8 november voor Playstation 4. PC spelers moeten wachten tot de zomer van 2020. 1 november hebben wij een review van de game voor je klaar staan. Check dan zeker even de website indien je net zo benieuwd bent als wij waren voordat we de game in handen kregen!
Zouden er nog meer bekende personen tevoorschijn worden getoverd in Kojima’s nieuwste game? We zullen het zien. Nog even geduld!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →