25 mei 2024

Een boel leuke games komen tijdens Halloween!

De Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 en PC krijgen deze week een aantal toffe games erbij! Check hier alle nieuwe ports, IP’s, Indie games en meer. Halloween is almost here…

Het is Halloween maand in huize intheGame en om dit een beetje te vieren brengen wij een overzicht voor alle nieuwe en vooral enge games die deze week gaan verschijnen. Wil jij even een pauze van het Overwatch, Rainbow Six Siege of World of Warcraft Halloween evenement? Check dan alle aankomende Halloween en gewone titels!
Resident Evil Games

Resident Evil 5 & 6

Beschikbaar op: Nintendo Switch

Twee welbekende Resident Evil delen komen op 29 oktober naar de Nintendo Switch toe. Iets eerder dan Halloween, maar dat houd ons niet tegen! Deze ports van dit vijfde en zesde deel zijn vanaf morgen in jouw E-Shop te downloaden. Er komt ook een fysieke Triple Pack waar deel 4 ook in zal zitten. In hoeverre deze fysieke trio in ons landje beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.
After Party Games

After Party

Beschikbaar op: PS4, XB1, PC

Niet echt een Halloween game, maar goed! De makers van Oxenfree maken nu een nieuwe game, waarin je met beste vrienden Milo en Lola een tripje door de Hel zal beleven! De game zal op 29 oktober beschikbaar zijn. Het welbekende dialoog systeem zal wederom een grote feature voor de game zijn.
Super MoNKEY bALL

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Beschikbaar op: PS4, XB1, PC

De derde game die morgen verschijnt is ook geen Halloween game op zichzelf. 29 Oktober, zal verschijnen: Super Monkey Ball, is een HD remake van Banana Blitz. Meer dan 50 minigames zullen in combinatie met 100 obstakel runs te spelen zijn. Deze cult klassieker ziet er nu beter uit dan ooit tevoren. De PC versie verschijnt helaas later, op een nog onbekende datum.
Yakuza 4 Trilogy

Yakuza 4

Beschikbaar op: PS4

Deze game klinkt bekend in de oren. Voor 60 Euro kan jij een complete Yakuza Remastered collectie verkrijgen met Yakuza 3,4 en 5. Maar, dit vierde deel is de eerste die zal verschijnen. Op 29 oktober kan jij dus genieten van een dosis over-de-top acties en verschijningen. Deel 3 en 5 zullen op andere data verschijnen.
Luigi's Mansion 3 Games

Luigi’s Mansion zet Halloween op z’n kop

Beschikbaar op: Nintendo Switch

De laatste Halloween topper is een hoog geanticipeerde titel: Luigi’s Mansion 3 zal op 31 oktober iedereens woonkamer onveilig maken. Het is aan jou om alleen of met vrienden geesten op te zuigen en puzzels op te lossen. Het Last Resort Hotel is volledig ter beschikking gesteld met genoeg levels om je dagen lang zoet te houden. Ook een leuke aanrader voor de kleintjes!
Welke release kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →