26 februari 2024

De belangrijkste game releases van november

Het jaar vliegt voorbij en wij zijn al bijna beland in de voorlaatste maand november. 2019 is tot nu toe een oke jaar geweest qua game releases. Zo zagen we de remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Call of Duty: Modern Warfare, Total War: Three Kingdoms, Anno 1800 en Far Cry New Dawn. Uiteraard waren er nog veel meer titels die in het afgelopen jaar zijn uitgekomen. Maar wij keken toch echt uit naar de games die volgende maand uitkomen.

Red Dead Redemption 2
Met november kunnen we een aantal flinke releases verwachten. De maand begint gelijk goed op de vijfde dag. Dan worden Just Dance 2020, Planet Zoo en Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 uitgebracht. Tevens is het de dag dat Red Dead Redemption 2 naar de PC komt. Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 is weer z’on typiche mini-games game die je speelt met vrienden of familie. Just Dance 2020 is een bekende dans game waarin je lekker los kan gaan. In Planet Zoo mag je in alle rust je eigen perfecte dierentuin ontwerpen en beheren.
Drie dagen later op 8 november zien we dan eindelijk de lang verwachte release van Death Stranding. Aanstaande vrijdag kunnen jullie bij ons lezen wat we van Hideo Kojima’s game vonden. Maar mocht het strand nou niks voor je zijn, kan je ook nog die dag instappen in een super snelle bolide. Need for Speed Heat maakt dan zijn opwachting. Ben jij die race sensatie die de straten verovert met zijn custom made race bak?
Death Stranding Kojima
Week later volgen nog twee toppers van een game. 15 november is de dag dat Star Wars Jedi: Fallen Order en Pokémon Sword & Shield uitkomen. Star Wars Jedi: Fallen Order moet de bittere pil van Battlefront 2 doen vergeten. En voor zover hebben gezien moet dat goed lukken. Haal je Pokéballen maar te voorschijn want we gaan weer naar een nieuwe regio met nieuwe mogelijkheden in Pokémon Sword & Shield. Wordt jij de ultieme kampioen van deze nieuwe regio?
Galar Pokémon