26 mei 2024

World of Warcraft: Shadowlands aangekondigd

World of Warcraft gaat naar de Shadowlands. Spelers gaan naar een eeuwenoude wereld die zelfs voor de titanen onbekend is. Dit is waar leven begint en leven eindigt. We krijgen een cinematic trailer zowel als een eerste blik op het nieuwe gebied.

In de nieuwe gebieden van Shadowlands vinden wij het licht zowel als het duister. Van de mooiste bossen tot de donkerste helgebieden. Revendreth is één van deze gebieden, zowel als Ardenwald en Maldraxxus of Bastion. Er komen nieuwe dungeons zowel als raids. Ook komt er een Tower of The Damned. Sylvanas heeft ons allemaal in haar greep en wij moeten haar en al het kwaad dat meekomt verwoesten.

Als er één game nooit sterft, dan is het World of Warcraft. Bekijk de trailer hier beneden voor de nieuwe feature overview. Wat heeft madam Windrunner voor ons in petto?

”Align yourself with one of the Shadowlands’ four Covenants—otherworldly shepherds of the dead, each with their own ambitions, motives, and incredible powers to claim as your own.”
”Test your limits as you ascend Torghast, Tower of the Damned, a highly replayable ever-changing dungeon in the dark heart of the Maw, where the vilest souls are locked away forever.”

Wat vind jij van de informatie die we gekregen hebben? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →