4 maart 2024

Overwatch 2 aangekondigd

Na een ziekelijk sterke cinematic trailer lijkt het erop dat Overwatch 2 een feit is. De game krijgt een verhaallijn om te spelen. Bekijk hier alle trailers en informatie.

De presentatie voor Overwatch 2 begon met een lange trailer vol actie. In deze trailer zie je de terugkeer van Overwatch en zo word je tot de eerste nieuwe hero geïntroduceerd. De game krijgt verhaalmissies en hero missies die co-op en herspeelbaar zijn. Je kan jouw heroes levelen, ze talents geven en nieuwe skills voeren. Qua PvP komen er nieuwe maps, heroes en een nieuwe game mode: Push. Zodra hier meer informatie over klaar is, dan kan je het bij ons lezen!

De game krijgt een engine upgrade en alle helden krijgen nieuwe looks. Alle spelers die de huidige Overwatch spelen kunnen alle PvP mogelijkheden van deel 2 ook spelen. Dit betekent alle maps, heroes en meer. En, alle Overwatch 1 cosmetics gaan mee naar Overwatch 2. Bekijk de trailer hier beneden!

Wat vind jij van de aankondiging voor Overwatch 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Ook Diablo 4 werd aangekondigd.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →