Overwatch 2 aangekondigd

Na een ziekelijk sterke cinematic trailer lijkt het erop dat Overwatch 2 een feit is. De game krijgt een verhaallijn om te spelen. Bekijk hier alle trailers en informatie.

De presentatie voor Overwatch 2 begon met een lange trailer vol actie. In deze trailer zie je de terugkeer van Overwatch en zo word je tot de eerste nieuwe hero geïntroduceerd. De game krijgt verhaalmissies en hero missies die co-op en herspeelbaar zijn. Je kan jouw heroes levelen, ze talents geven en nieuwe skills voeren. Qua PvP komen er nieuwe maps, heroes en een nieuwe game mode: Push. Zodra hier meer informatie over klaar is, dan kan je het bij ons lezen!

De game krijgt een engine upgrade en alle helden krijgen nieuwe looks. Alle spelers die de huidige Overwatch spelen kunnen alle PvP mogelijkheden van deel 2 ook spelen. Dit betekent alle maps, heroes en meer. En, alle Overwatch 1 cosmetics gaan mee naar Overwatch 2. Bekijk de trailer hier beneden!

Wat vind jij van de aankondiging voor Overwatch 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Ook Diablo 4 werd aangekondigd.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation