21 april 2024

Bad Boys for Life heeft een nieuwe trailer

Sony Pictures Entertainment heeft een nieuwe trailer voor Bad Boys for Life op YouTube geplaatst. Het is de tweede trailer die het filmconcern op YouTube voor de film geplaatst heeft. De film is volgend jaar op 17 januari te zien in de bioscoop.

Will Smith is weer volop in de pictures als het op films aankomt. De laatste film waar we hem in zagen voor dit jaar was Bright in 2017, maar in 2019 is die alweer in 2 films te zien. Hij speelt namelijk in Aladdin en Gemini Man een grote rol. En deze twee films zijn nog niet het einde in de komende tijd. Begin volgend jaar komt namelijk de film Bad Boys for Life uit. In deze film speelt Will Smith samen met Martin Lawrence een politieduo, die grote drugsbazen opgepakt hebben in hun leven. Ze zijn al wat ouder geworden in de film en Marcus Burnett (Martin Lawrence) is er eindelijk klaar voor om het gewone politiewerk op te pakken. Mike Lowrey (Will Smith) is het hier niet mee eens en krijgt uiteindelijk Marcus weer in zijn team als een drugsbaas wiens broer het duo uitgeschakeld heeft wraak op ze wilt nemen.

Deel 3

Bad Boys for Life is al het derde deel in de serie Bad Boys films. De films zijn altijd geregisseerd door Michael Bay en Will Smith en Martin Lawrence hebben altijd de hoofdrol gespeeld. Deze combinatie van regisseur en acteurs zorgde er bijna voor dat het derde deel in de serie niet gemaakt kon worden. Dit komt omdat Michael Bay en Will Smith veel geld vragen voor hun werk. In 2017 leek het er daarom ook op dat het derde deel in de serie nooit werkelijkheid zou gaan worden. Maar in 2018 kregen we toch het nieuws dat de film eraan zat te komen. De film wordt nu niet meer door Michael Bay geregisseerd, maar door Adil El Arbi en Bilall Fallah. De releasedatum is meerdere malen uitgesteld, maar staat op dit moment vast. We kunnen de film gaan bekijken vanaf 17 januari 2020.
Iedereen die de eerste trailer van de film gemist heeft, kan die hieronder bekijken: