Gio Corsi verlaat het Playstation team

Gio Corsi #BuildingTheList verlaat het Playstation team als Head of Global Second Party Games. De beste man stond vanaf het begin sterk in zijn schoenen als het aankwam op de beste handheld spelcomputer. De Playstation Vita. Een aantal hoogtepunten hebben we mogen zien tijdens E3.

Indien je die ene persconferentie show nog kunt herinneren waar er een man op het podium verscheen die een hele lijst aan nieuwe Playstation games aankondigde, die óók verschenen voor Vita. Dan is het Gio Corsi geweest. De bekende terugkerende zin ‘and Vita’ blijft ons nog jaren bij.
Het voelt een beetje als een laatste virtuele spijker die de doodskist van de Playstation Vita dicht timmert. Alhoewel het apparaatje al jaren geleden zijn laatste adem uitblies is er één persoon geweest die in ieder geval nooit wist van opgeven. Nu is deze persoon weg en zo is de enige vorm van enthousiasme voor de Playstation Vita verdwenen.


Gio Corsi neemt de tijd om op Twitter hoogst persoonlijk een aantal bekende figuren uit de Playstation scene te bedanken voor de fijne samenwerking. Gio geeft aan niet de industrie te verlaten. Wél zal hij eerst een welverdiende pauze nemen voordat hij aan de slag gaat met zijn volgende avontuur. Nog even oude herinneringen ophalen? Bekijk de beste man hier in actie rond 38 minuten:

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation