1 december 2023

Red Dead Redemption 2 is nu uit op PC!

Voor iedereen die met smart heeft zitten wachten omdat hij of zij geen PlayStation hadden. Voor hen is het nu ook tijd om een échte cowboy te zijn. Zet je hoed op, trek je laarzen aan en zadel je paard. Het is tijd om treinen en banken te beroven in de beste game aller tijden! Red Dead Redemption 2 is er nu voor de PC!

Eerder lieten we al weten wat de specs zouden zijn als de game naar de PC kwam. Red Dead Redemption zal er piekfijn uit gaan zien op onze computers. De game die zo ontzettend goed ontvangen werd in 2018 is zeker je tijd waard. Een geweldige game waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je meteen in de storyline duikt of juist dagen of maanden blijft hangen in het verdienen van geld, het vangen van paarden en het online aspect. Het maakt niets uit, het is namelijk allemaal geweldig. Arthur Morgan en de Van der Linde Gang zullen je compleet opslokken in deze Wild West verhalen.
Red Dead Redemption 2
Of je nu een hapje gaat eten bij de varkens boerderij bij een aardig stel of je opzoek gaat naar de witte arabier, Rockstar heeft genoeg leuke missies en avonturen klaar liggen. Ook krijgt de PC versie van Red Dead Redemption 2 nieuwe missies en spullen. Zo kan je twee nieuwe schatkaarten vinden en zijn er zelfs twee nieuwe Gang Hideouts. Hier kan je het gevecht aangaan met rivaliserende gang Del Lobos. Ook zullen er drie nieuwe bounty hunter missies zijn waar je geld mee kan verdienen. Geld dat je waarschijnlijk hard nodig hebt om al die bounty’s in andere gebieden af te betalen, jij boef. Tevens is er een nieuwe ‘To The Ends of Earth’ missie en voor alle verzamelaars onder ons veel nieuwe wapens, speciale items en paarden om te sparen.
Zoals eerder beschreven kan je bij de PC versie van Red Dead Redemption ook online spelen. Verdien je geld met potjes poker bijvoorbeeld of speel mee met klassieke vuurgevechten met andere spelers. Of speel de Free Roam missies en bepaal wat voor speler jij bent, een held of juist een gevaarlijke slechterik. Speel samen met één tot vier andere spelers om mee te doen aan de ‘A Land of Opportunities’ missies. Hier help je Jessica en haar handlanger wraak te nemen om de moordenaars van haar man. Creëer je eigen pad tot succes in de online versie en laat je volledig opslokken door de game! Er is tenslotte zat te doen…
Red Dead Redemption 2
Op de Rockstar Games website kan je de game aanschaffen. Je kan voor de drie verschillende opties gaan, net als bij de PlayStation. De standaard editie kost je een €59,99. Dit zal het basisspel zijn en bij alle versies kan je ook online. De Special Editie is voor €74,99 van jou. Je ontvangt dan twee extra missies, een speciaal paard, een toffe outfit, wapens en bepaalde in-game kortingen en bonussen. Tot slot heb je de Ultimate Edition, deze kost €89,99. Hier ontvang je een aantal gratis bonus outfits en een gratis Survivor Camp thema. Ook kan je sneller in rank klimmen in het online spel. Deze uitbreiding geeft je ook een paard en verschillende wapens. Weet jij al voor welke je gaat?
~ Howdy partner!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →