4 oktober 2023

Google Stadia: Pro Games voor december 2019

Google Stadia verscheen een week geleden voor Founders met twee titels die gratis speelbaar zijn voor Pro abonnees. In december wordt de lijst met gratis Pro titels uitgebreid met twee games. Deze games zijn speelbaar zolang je Pro abonnement actief is.

Games With Gold, Playstation Plus, maar ook Stadia doet aan maandelijkse  ‘freebies’. Waar Founders in november Destiny 2: The Collection en Samurai Shodown kunnen claimen, verschijnen er twee nieuwe titels in december. Farming Simulator 19 – Platinum Edition en Tomb Raider Definitive Edition worden in december beschikbaar gesteld voor Pro abonnees. Heb je Tomb Raider onlangs gekocht, maar nog niet veel gespeeld? Dan kan je een terugbetaling aanvragen.
Je kunt Stadia Pro Games spelen zolang je een actief abonnement hebt. Zodra deze stopt verlies je toegang tot de games. De toegang wordt weer actief zodra je je opnieuw abonneert.


Vandaag zijn ook de Buddy Passes beschikbaar gesteld voor Founders. Indien je een Founders Edition hebt zal er nu een envelop icoontje te vinden zijn, linksboven in de Stadia app. Hiermee kan je een vriend uitnodigen om drie maanden Stadia Pro uit te proberen. Naast de Founders Editions en de Premiere Editions, is dit de enige manier om Stadia te proberen vóór februari 2020.
Onlangs hebben wij een kritische blik geworpen op Google Stadia en vastgesteld dat er nog heel wat ruimte is voor verbetering. Gelukkig lijkt Google op de goede weg zijn met nieuws over Stadia. Gisteren maakte Google al de ‘gratis’ games voor december bekend. Vandaag werden de Buddy Passes beschikbaar gesteld. Laten we hopen dat Google dit tempo aanhoud en we binnenkort meer getoonde Stadia functies in werking mogen zien.
Ben jij al aan de slag gegaan met Stadia? Welke game zou jij graag willen spelen via Stadia?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →