De zes play-off teams van de LEC zijn bekend

In de eerste week na de korte break van de LEC, hebben zich zes teams geplaatst voor de play-offs ronde. De spring split wordt nu ‘online’ gespeeld vanuit de trainingcentra’s van de teams. De casters en andere crew achter de schermen voerde de gehele operatie vanuit hun eigen huizen. Het was even wennen voor de kijkers maar ook voor de spelers en alle andere mensen erom heen.

Het eerste ‘online’ dag van de LEC verliep niet bepaald vlekkeloos. Maar gelukkig leerde de crew er snel van en werd er op de tweede dag een vrij vlekkeloze stream neergezet. G2 Esports, Fnatic, Origen , MAD Lions, Rogue en Misfits Gaming wisten zich allemaal te plaatsen voor de play-offs. Technisch gezien zou Excel Esports nog kans kunnen maken op de play-offs. Echter gezien hun schema van komende week en die van Rogue en Misfits Gaming is de klans vrij nihil dat Excel Esports nog op gelijke hoogte komt met één van deze twee teams.

MAD LionsSK Gaming
Schalke 04Misfits Gaming
Excel EsportsFnatic
OrigenVitality
G2 EsportsRogue
Schalke 04Team Vitality
SK GamingOrigen
MAD LionsMisfits Gaming
G2 EsportsExcel Esports
FnaticRogue

Komende weekend zal er in de LEC vooral om seating worden gestreden. Origen en Fnatic vechten om de tweede plek. MAD Lions zou graag hun vierde plek willen behouden. Rogue en Misfits Gaming zullen ongetwijfeld graag de vierde plek over willen nemen. G2 Esports staat nog veilig bovenaan, maar ook zij zullen tenminste één game moeten winnen om hun eerste seat vast te houden. Hopelijk wordt dat snel bepaald op de eerste dag, zodat we op de tweede dag nog wat leuke fun games kunnen gaan zien.

Speel week 9 van de LEC

RogueSK Gaming
VitalityMisfits Gaming
G2 EsportsSchalke 04
Excel EsportsOrigen
MAD LionsFnatic
Schalke 04Rogue
SK GamingExcel Esports
OrigenMAD Lions
FnaticVitality
Misfits GamingG2 Esports

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation