Teamfight Tactics (TFT) is nu beschikbaar op mobile!

League of Legends‘ ‘schaak’ spin-off is vanaf nu beschikbaar op iOS en Android. Wat voor spelers goed is, gezien de meeste van ons toch binnen zitten! TFT had eerder al een beta op mobile, maar is nu dus volledig te spelen!

Je kan de TFT mobile app linken naar je bestaande Riot Account, of een nieuw account maken. Alles wat jij op jouw PC hebt gekocht, draag je gewoon over naar mobile. De game maakt volledig gebruik van cross-play evenals cross-save. Het grootste verschil tussen de mobiele versie en de PC variant, is de currency die in-game gebruikt word. Op mobile zal dit namelijk geen RP zijn, maar een andere variant hierop. Het is meer een lokale currency dan de globalere Riot Points.


Er zitten wat lichte systeemeisen aan je telefoon. Zo moet je op Android al hoger zitten dan versie 7 en meer dan 2GB werkgeheugen hebben om TFT te kunnen spelen. Bij iOS moet je hoger zitten dan de iPhone 6S. TFT is een aardig populaire modi voor League fans en deze mode zit dan ook verwerkt in de League launcher. Het is een tactische game die je kan spelen op rustmomenten, of als je denkt een slim momentje te hebben. Spelers die klaar zijn met games als Hearthstone, zullen opgelucht zijn met de frisse gameplay die TFT heeft.
Ga jij TFT mobile spelen? Of beiden PC en mobile? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Laat ons direct weten hoe jij jouw quarantaine dagen besteed en welke games jij het liefst speelt!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation