20 februari 2024

Bekijk vanavond de Playstation 5 reveal om 22:00

Playstation 5

Eindelijk gaat het gebeuren. Sony gaat vanavond hun Playstation 5 evenement voortzetten. Oorspronkelijk stond het evenement gepland voor 4 juni. Een week na de oorspronkelijke datum.

Vanavond om 22:00 gaan we meer zien over de nieuwe Playstation 5. Veel extra details zijn niet bekend gemaakt omtrent het evenement. Sony nodigt je uit om een blik te werpen in de ’toekomst van gaming’.

Als we het internet mogen geloven, en dat is vaker niet zo dan wel zo, gaan we vooral veel games zien. Games die we alleen maar mogen zien op een Playstation console met nummer 5 er achter. Heel erg goed nieuws uiteraard, want een doos is slechts een doos als je er niet zo veel mee kunt doen, toch? Ohja en hij is snel want tot nu weten wij heel veel over de SSD.

Wél zijn we erg benieuwd hoe die doos er uit ziet, wat hij kost en welke andere features er nog meer in die doos zitten. Enkele details weten we al. Het een en ander daar over lees je terug in onze eerdere artikelen.

Vanavond is het zo ver, om 22:00. Voor het gemak hebben we het Twitch kanaal al voor je ingebakken hier beneden. Heb je dus geen zin om verder te zoeken dan kan je altijd deze pagina even opslaan om direct de actie in te duiken.