Background

Bekijk vanavond de Playstation 5 reveal om 22:00

Playstation 5

Eindelijk gaat het gebeuren. Sony gaat vanavond hun Playstation 5 evenement voortzetten. Oorspronkelijk stond het evenement gepland voor 4 juni. Een week na de oorspronkelijke datum.

Vanavond om 22:00 gaan we meer zien over de nieuwe Playstation 5. Veel extra details zijn niet bekend gemaakt omtrent het evenement. Sony nodigt je uit om een blik te werpen in de ’toekomst van gaming’.

Als we het internet mogen geloven, en dat is vaker niet zo dan wel zo, gaan we vooral veel games zien. Games die we alleen maar mogen zien op een Playstation console met nummer 5 er achter. Heel erg goed nieuws uiteraard, want een doos is slechts een doos als je er niet zo veel mee kunt doen, toch? Ohja en hij is snel want tot nu weten wij heel veel over de SSD.

Wél zijn we erg benieuwd hoe die doos er uit ziet, wat hij kost en welke andere features er nog meer in die doos zitten. Enkele details weten we al. Het een en ander daar over lees je terug in onze eerdere artikelen.

Vanavond is het zo ver, om 22:00. Voor het gemak hebben we het Twitch kanaal al voor je ingebakken hier beneden. Heb je dus geen zin om verder te zoeken dan kan je altijd deze pagina even opslaan om direct de actie in te duiken.

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation