1 maart 2024

Spider-Man: Miles Morales aangekondigd voor Playstation 5

Spider-Man Miles Morales

Sony heeft de Playstation 5 onthuld en laat samen met de onthulling van de doos een hoop nieuwe games getoond die onderweg zijn naar het apparaat van Sony. Een gloednieuwe Spider-Man is één van de aanstaande titels.

Spier-Man: Miles Morales van Insomniac Games is tijdens de Playstatuon 5 reveal officieel onthuld voor de volgende generatie console van Sony.

We zagen hem al in Spider-Man voor Playstation 4 voorbij komen. Miles Morales. Na het spelen van de Playstation 4 titel was al duidelijk dat we Miles tegen zouden komen in een nieuwe game van de webslinger. Het lijkt er op dat het om een spin-off titel gaat en dit niet het directe vervolg is van de game uit 2018.

Heb je deze nog niet gespeeld? Daar heb je nog lang genoeg de tijd voor. Nog niet helemaal zeker of het een game voor jou is? Check hier dan onze review. We gaven de game een 9,2!

Spider-Man: Miles Morales verschijnt exclusief voor Playstation 5 dit najaar. De Playstation 5 verschijnt ook dit najaar. Er zijn geen exacte data vrijgegeven.

Kijk jij uit naar  Spider-Man: Miles Morales game? Of neig je meer naar Horizon 2, Gran Turismo 7, Ratchet and Clank, of één van de andere tientallen titels die getoond zijn voor de nieuwe console? Check ook alle andere Playstation 5 aankondigingen op de website!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →