Background

Spider-Man: Miles Morales aangekondigd voor Playstation 5

Spider-Man Miles Morales

Sony heeft de Playstation 5 onthuld en laat samen met de onthulling van de doos een hoop nieuwe games getoond die onderweg zijn naar het apparaat van Sony. Een gloednieuwe Spider-Man is één van de aanstaande titels.

Spier-Man: Miles Morales van Insomniac Games is tijdens de Playstatuon 5 reveal officieel onthuld voor de volgende generatie console van Sony.

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

We zagen hem al in Spider-Man voor Playstation 4 voorbij komen. Miles Morales. Na het spelen van de Playstation 4 titel was al duidelijk dat we Miles tegen zouden komen in een nieuwe game van de webslinger. Het lijkt er op dat het om een spin-off titel gaat en dit niet het directe vervolg is van de game uit 2018.

Heb je deze nog niet gespeeld? Daar heb je nog lang genoeg de tijd voor. Nog niet helemaal zeker of het een game voor jou is? Check hier dan onze review. We gaven de game een 9,2!

Spider-Man: Miles Morales verschijnt exclusief voor Playstation 5 dit najaar. De Playstation 5 verschijnt ook dit najaar. Er zijn geen exacte data vrijgegeven.

Kijk jij uit naar  Spider-Man: Miles Morales game? Of neig je meer naar Horizon 2, Gran Turismo 7, Ratchet and Clank, of één van de andere tientallen titels die getoond zijn voor de nieuwe console? Check ook alle andere Playstation 5 aankondigingen op de website!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation