19 april 2024

Meer Crash 4 informatie, Dingodile speelbaar

Crash Bandicoot 4 It's About Time

De nieuwe State of Play begint goed met Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Hier krijgen we meer te horen over nieuwe personages, gameplay features en gebieden! Ook is er meer info over de skins en hoe je deze zal verkrijgen.

Je begint Crash Bandicoot 4: It’s About TIme op N.Sanity Beach, beetje nostalgisch! Er zijn verschillende skins om vrij te spelen, zonder microtransacties, je krijgt ze door in levels gems vrij te spelen. Er zijn meerdere Masks te vinden, die je speciale krachten geven zoals Low Gravity, Time Bending en meer! je speelt als meerdere personages, je kan de gehele game als CoCo spelen. Zij zal een meer impact hebben op het verhaal en de keuzes die onze favoriete Bandicoot zal maken tijdens zijn gevaarlijke reis.

Ook kan je Neo Cortex spelen met zijn Blaster. En ja, ook Dingodile te spelen! Hij krijgt zijn eigen origin, waar hij een restaurant begonnen is die vervolgens verbrand worden. Crash staat dit maal in het kader van innovatitiviteit. Je kan ook Inverted Mode spelen, waar de art stijl volledig veranderd. Dit geeft ook meerdere gameplay mogelijkheden. Zoals het verven van een andere witte art stijl.

Verder zal Crash nog meer innovatieve features krijgen, die op een later tijdstip bekend worden gemaakt of misschien pas op launch. Ben jij er klaar voor? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook.

Crash Bandicoot: It’s About Time verschijnt op 2 oktober 2020. Dat is een dag voor mijn verjaardag, niet interessant voor jullie, maar dan weet ik welk cadeau ik ga vragen ;). 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →