29 mei 2024

Is dit de PS5 box content?

Een release datum, een prijs en de release line-up zullen morgen tijdens de PS5 showcase waarschijnlijk naar het publiek worden gebracht. Nu lijkt het erop dat de box content voor de console bekend is, kort na die van de XBox Series S/X.

Morgen om 22:00 zal de nieuwe PS5 Showcase plaats gaan vinden. De livestream zal zo’n 40 minuten duren en waarschijnlijk een boel meer informatie geven, vooral nu Microsoft ook met de billen bloot is moeten gaan! Ondanks dat ik mijn kak bijna niet meer in kan houden van enthousiasme, is nog maar de vraag hoe veel we morgen echt gaan zien.

De PS5 box content is natuurlijk niet het meest bijzondere op de planeet. Toch zijn er wat kleine bijzonderheden om overheen te gaan. Zo staat Astro’s Playroom voorgeïnstalleerd op iedere PS5. Natuurlijk zit er een AC stroomkabel en 4K HDMI kabel bij. Bekijk de lijst hier beneden, voor zowel de digitale versie als de normale versie met disk-lezer.

PS5 Box Content

PlayStation 5 Digital Box Contents
 • Model Number: CFI-1015B
 • PlayStation 5 Digital Edition
 • Wireless controller
 • 825 GB SSD
 • HDMI Cable
 • AC power cord
 • USB cable
 • Instruction Manual
 • Astro’s Playroom (Pre-installed game. console may need to be updated to the latest system software version. Internet connection required.)
PlayStation 5 Standard Box Contents
 • Model Number: CFI-1015A
 • PlayStation 5 Console
 • Wireless controller
 • 825 GB SSD
 • HDMI Cable
 • AC power cord
 • USB cable
 • Instruction Manual
 • Astro’s Playroom (Pre-installed game. console may need to be updated to the latest system software version. Internet connection required.)

Kijk jij uit naar de PS5? Mis dan de stream op 16-09-2020 om 22:00 niet! Je kan de stream kijken op Twitch en YouTube. Laat ons weten wat jij vind in de reacties op Facebook.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →