Background

De Playstation 5 krijgt release datum en prijs

Playstation 5 prijs

We zijn er, bijna, want Sony kondigde zojuist eindelijk de prijzen en data van de Playstation 5 aan. De Playstation 5 verschijnt rond de verwachte datum met de lager dan verwachte prijzen!

De Playstation 5 Digital Edition zal 399 Euro gaan kosten, en de Playstation 5 zelf 499 Euro. Beide consoles komen uit op 19 november voor Europa, en 12 november voor de rest van de wereld! De console zal een aantal gratis Playstation Plus titels krijgen op launch, maar daar hier beneden meer over! Bekijk sowieso even de trailer voor de consoles! Bekijk hier ook de box content voor beide versies! Buiten dat is God of War 5 aangekondigd, evenals Final Fantasy 16!

https://www.youtube.com/watch?v=HEOCWHkBtqw

Gratis games!

Buiten de launch titels die je wel moet betalen, zullen er een boel gratis Playstation Plus games verschijnen voor de console! Dit zijn een boel klassiekers en wat recentere games. De lijst bestaat uit games als God of War, Bloodborne, Days Gone, Persona 5, Monster Hunter World en Resident Evil 7. Ook Battlefield 1 kwam langs, evenals een aantal andere games zoals Uncharted 4 en Infamous Second Son! Koop jij de Playstation 5 met Playstation Plus? Dan krijg jij al deze games voor niks, op de Playstation 5!

Hyped voor de Playstation 5? Ja, wij ook! Laat ons jouw reactie zien op Facebook of hier beneden! De console zal samen met Cyberpunk 2077 verschijnen op 19 november 2020 voor 399 Euro of 499 Euro!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation