Background

Cross-Play volgende week naar Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends, de populaire Battle Royale game van de makers van Titanfall is volgende week in volledige harmonie te spelen! Vanaf 6 oktober worden de cross-play servers in Beta geplaatst.

Cross-Play naar Apex Legends. Wat betekent dit? Dit betekent dat Apex Legends spelers vanaf 6 oktober kunnen spelen met alle andere spelers, waarbij het niet uitmaakt op welk platform je speelt. Playstation 4, Xbox One en PC spelers kunnen met elkaar samen spelen. Je bent niet verplicht om te spelen op cross-play servers. Je kunt ook nog steeds op de oude vertrouwde manier spelen op de servers van de console waar je op speelt.

Om deze gebeurtenis te vieren begint er op dezelfde dag een nieuw in-game evenement. Het Aftermarket Collection Event begint op 6 oktober en loopt tot en met 20 oktober. Het evenement gaat gepaard met een gloednieuwe Flashpoint LTM, waarbij de energie van spelers wordt hersteld in grote Flash Point Zones. Hierdoor moeten spelers op een hele andere manier de map navigeren om in leven te blijven. Caustics’ Heirloom en meer exclusieve event-items maken hier ook hun debuut.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation