28 februari 2024

Cross-Play volgende week naar Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends, de populaire Battle Royale game van de makers van Titanfall is volgende week in volledige harmonie te spelen! Vanaf 6 oktober worden de cross-play servers in Beta geplaatst.

Cross-Play naar Apex Legends. Wat betekent dit? Dit betekent dat Apex Legends spelers vanaf 6 oktober kunnen spelen met alle andere spelers, waarbij het niet uitmaakt op welk platform je speelt. Playstation 4, Xbox One en PC spelers kunnen met elkaar samen spelen. Je bent niet verplicht om te spelen op cross-play servers. Je kunt ook nog steeds op de oude vertrouwde manier spelen op de servers van de console waar je op speelt.

Om deze gebeurtenis te vieren begint er op dezelfde dag een nieuw in-game evenement. Het Aftermarket Collection Event begint op 6 oktober en loopt tot en met 20 oktober. Het evenement gaat gepaard met een gloednieuwe Flashpoint LTM, waarbij de energie van spelers wordt hersteld in grote Flash Point Zones. Hierdoor moeten spelers op een hele andere manier de map navigeren om in leven te blijven. Caustics’ Heirloom en meer exclusieve event-items maken hier ook hun debuut.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →