19 april 2024

Minecraft onderweg naar Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate Minecraft

Er is een nieuwe DLC Fighter onderweg naar Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo en Microsoft sluiten opnieuw de handen ineen om twee iconische franchises met elkaar te combineren.

Super Smash Bros. Ultimate X Minecraft brengt spelers een aantal nieuwe fighters en speelvelden in Super Smash Bros voor Nintendo Switch. Minecraft’s Steve en Alex zijn binnenkort speelbaar in de vecht-game van Nintendo.

Minecraft is een van de meest populaire games aller tijden. Een aantal insiders wisten al dat deze personages naar Super Smash zouden komen, maar hebben dit keer netjes hun mond gehouden. Vlak voor de presentatie verschenen er onder Tweets met teksten zoals: “Vreemd dat de dataminers de karakters nog niet gevonden hebben”.

Er is nog geen release datum bekend gemaakt voor de cross-over. 3 oktober wordt er in ieder geval meer informatie onthuld.

Wij waren aardig tevreden over Super Smash Bros. Ultimate toen de game zo’n 2 jaar geleden verscheen. We konden het nét geen 10 geven.

Super Smash Bros. Ultimate is de ultieme variant van Super Smash Bros. Alhoewel de game, naast World of Light, weinig nieuws toevoegt aan de franchise is dit de meest complete en overvolle Smash game ooit gemaakt. Het gemis van een aantal modus en de trofeeën zijn even jammer, maar vervagen al snel in de achtergrond zodra je de prachtig uitziende stages uit vorige delen ziet schitteren in HD terwijl de heetste gevechten de uitkomst van jouw vriendschap voor de rest van je leven zullen vormen.

Destijds al een overvolle Smash, maar sindsdien is de game alleen maar groter geworden met nog meer vechters en velden. Wat is jouw favoriete DLC karakter tot nu toe?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →