14 april 2024

Nieuwe Dragon Age beelden getoond tijdens The Game Awards

Dragon Age

BioWare toont gloednieuwe beelden van het volgende Dragon Age avontuur tijdens The Game Awards 2020. Nog geen gameplay beelden, enkel iets meer cinematische beelden met kleine beetjes informatie.

De wereld van Dragon Age heeft een nieuwe held nodig. Iemand die de gemene krachten die Thedas bedreigt kan stoppen. De beelden tonen nieuwe locaties die je gaat bezichtigen en toont een aantal nieuwe facties die je gaan helpen in deze nieuwe game.

Het blijft nog bij een teaser, na al die jaren stilte. Het lijkt bij BioWare erg stroef te verlopen betreft de ontwikkeling van BioWare. Waar het in ieder geval op lijkt is dat het gaat om een soort van reboot van de franchise. De titel toont enkel ‘Dragon Age’, geen subtitel, geen nummertje 4. Wat betekent het?

Natuurlijk is dit niet de enige game waar BioWare hard aan sleutelt. Volgend jaar verschijnt de Mass Effect Trilogie opnieuw in de vorm van een remaster. Daarnaast werkt de studio nog steeds aan Anthem. Anthem 2.0 verschijnt namelijk ooit op een dag en zou veel problemen uit de bestaande game aan moeten pakken.

Dragon Age zou bovenaan hun prioriteiten lijstje moeten staan, althans, dat zou je verwachten. Wanneer zien we meer, Bioware?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →