23 april 2024

Van Dead Space naar The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol brengt de echte Dead Space vibes naar jouw beeldscherm! Dat is ook eigenlijk wel normaal, gezien de hoofd ontwikkelaar Glen Schofield gaat zijn, bekend van onder andere, je raad het al: Dead Space!

The Callisto Protocol zal in 2022 uit moeten gaan komen voor de huidige ‘next’ generatie aan consoles en PC! De game geeft dan ook die echte Dead Space vibes af, waar horror en sci-fi samenkomen tot een nieuw en vooral erg eng verhaal. Schofield laat dan ook weten dat ze streven naar het maken van de meest enge game die beschikbaar zal zijn op de nieuwe generatie. Bekijk de Tweet en cinematic teaser hier beneden!

Kijk jij uit naar The Callisto Protocol? Het zal nog wel even duren tot je kan gaan spelen, maar je kan wel al je mening achter gaan laten op onze Facebook pagina! The Game Awards 2020 zijn nog steeds in volle gang op dit moment, dus check onze website voor alle nieuwtjes, trailers en meer! Klik hier overigens voor meer horror!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →