Background

“Battlefield 6 is een soft reboot en lijkt erg op Battlefield 3”

Battlefield 6

Battlefield 6 gaat simpelweg Battlefield heten en dient als een soft reboot binnen de populaire franchise. De spelerslimiet wordt verdubbeld en er verschijnt zowel een current-gen als een last-gen versie.

Dat zijn tenminste de laatste nieuwe geruchten die de rondte gaan. De geruchten zijn afkomstig van dezelfde bron die eerder Battlefield informatie deelde via Twitter. Het gaat in ieder geval geen Bad Company 3 zijn.

Na de teaser die EA vorig jaar gaf tijdens EA Play legde het bedrijf een enorme nadruk op de next-gen mogelijkheden voor de toekomst van Battlefield. Dit liet enkele fans denken dat EA en DICE mogelijk de Playstation 4 en Xbox One achter zouden laten voor Battlefield 6, zodat ze all-out kunnen gaan met de nieuwe hardware, zonder last-gen restricties.

Alhoewel dit gedeeltelijk waar is, laat EA de miljoenen Playstation 4 en Xbox One spelers niet in de kou zitten. Een andere studio, of een ander team binnen DICE zou werken aan de Playstation 4 en Xbox One versie, terwijl het hoofd-team van DICE werkt aan Battlefield 6 voor PC en de next-gen consoles.

Om deze reden is het in Battlefield 6 mogelijk om multiplayer games te spelen tot 128 personen in plaats van 64 op Playstation 5 en Xbox Series X. De Playstation 4 en Xbox One versie blijven achter met maximaal 64 spelers.

https://youtu.be/V55ulvSK574

Battlezone?

EA zou erg onder de indruk zijn geweest van Call of Duty’s Warzone Battle Royale mode. Om deze reden werken EA en DICE ook aan een Battle Royale mode voor Battlefield 6.

Neem voor nu al deze geruchten met een korreltje zout. Geen van bovenstaande geruchten zijn bevestigd, zelfs eerdere geruchten van dezelfde bron zijn niet 100% bevestigd, al lijkt voorgaande informatie te kloppen. Battlefield 6 staat gepland voor release ergens in het najaar van 2021. Rekening houdend met de huidige staat van de wereld is het goed mogelijk dat we nog iets langer moeten wachten.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation