Background

Eindelijk meer Destruction AllStars informatie

destruction allstars ps5

Destruction Allstars zal op 2 februari gratis zijn voor iedereen met een Playstation Plus abonnement en een Playstation 5. In een nieuwe State of Play kondigt Sony deze release datum aan, met de daarbij horende gameplay informatie.

Laten we beginnen met te zeggen, dat het goed is dat Destruction AllStars een PS Plus game is. De game zal een niche markt gaan betreden en daar was een startprijs van 80 Euro net iets te stijl voor. De game ziet er echter uit als een boel leukigheid. Developer Lucid Games brengt dan ook een in-depth kijkje op de PS5 Exclusive. De game zal 16 speelbare personages gaan tellen, met ieder unieke vaardigheden en meer dan 3 voertuig-types. Je hebt snelle auto’s, stevige auto;s en derby auto’s. Check de gameplay hier beneden:

Meerdere modi

Destruction AllStars zal met 4 game modi lanceren; Carnado, Gridfall, Mayhem en Stockpile. In Gridfall zal bijvoorbeeld delen van de arena onder je uit vallen gedurende de match. Er zullen ook single-player mogelijkheden zijn, die functioneren als een soort story campaign voor alle 16 personages.

Welke personages?

Alle personages hebben eigen vaardigheden en voertuigen, die rechargen wanneer de speler aanvallen ontwijkt, vijanden ‘wrecked’ en objectieven uitspeelt. Ieder personage zal dan ook een eigen speelstijl hebben. Je kan ook je vehicle uit om bepaalde objectives te voltooien. Personages kunnen buiten hun voertuigen double-jumpen, wallrunnen, dodgen en meer! Spelers kunnen ook vijandelijke voertuigen overnemen om punten te krijgen.

De game zal 2 soorten in-game currency krijgen voor cosmetics van auto’s en characters. AllStar coins zijnde de freemium valuta, die je verdient door te spelen. Dstruction Points zijn je premium valuta, die je koopt via de Playstation Store. Destruction AllStars zal volgens de ontwikkelaar geen pay-to-win elementen krijgen, alles zal cosmetisch zijn. Ook zijn er daily en weekly challenges, waar je ook premium valuta mee kan verdienen.

Er zal ook steeds meer content naar de game komen, zelfs dit jaar zullen meerdere updates en patches de game verbeteren, balanceren en uitbreiden! Kijk jij uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation