Background

Voorbeschouwing tweede speelweek van de LEC

LEC League of Legends

Morgenavond wordt al weer de tweede speelweek van de spring split van de LEC. Geen super weekend dit keer maar zoals normaal twee dagen en twee games per team. Het schema voor komend weekend ziet er wat tam uit qua games, maar zou zo maar ons kunnen verbazen met een aantal spannende games. Er staan drie toppers op het programma. Op de vrijdagavond zien we de game tussen Rogue en Misfits Gaming. Zaterdag hebben we er twee en dat zijn de games tussen Schalke 04 en G2 Esports en Fnatic tegen MAD Lions.

Beginnend aan speelweek 2 van de LEC is de stand in de competitie vrijwel hetzelfde als voor het begin van de eerste speelweek. Zeven teams delen de vierde plek met één gewonnen game en twee games verloren. Op de derde plek zien we Misfits Gaming met twee gewonnen games en één verloren game. Bovenaan de ranglijst delen Rogue en G2 Esports de nummer één positie. Zij wisten vorige week alle drie de games te winnen. Vrijdag zal daarom in teken staan van de game tussen Misfits Gaming en Rogue. Voor de rest zijn het vooral de games tussen de teams die de vierde plek delen met elkaar.

Op zaterdag zien we iets meer variatie. Fnatic en MAD Lions zijn allebei moeizaam begonnen aan de spring split van de LEC. Beide teams kwamen niet verder dan één gewonnen game. Zaterdag staan ze tegen over elkaar en is het tijd om de eerste klap uit te delen aan de concurrentie. Schalke 04 heeft traditie getrouw weer moeite met het vinden van hun ritme. Na hun miracle run van vorig jaar, begonnen zij het nieuwe seizoen met maar één punt. Zaterdag staan ze tegenover G2 Esports. Kunnen zij de huidige koploper verrassen en de game winnen? Of blijft het team ook deze week zoeken naar hun ritme?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation