20 mei 2024

Avatar: Frontiers of Pandora eindelijk onthuld

avatar frontiers of pandora

Ubisoft onthuld na jaren teasen en prikken dan eindelijk een eerste trailer voor Avatar: Frontiers of Pandora. Alhoewel we geen verbale informatie over de game krijgen, lijkt de trailer in-engine te zijn en het ziet er veelbelovend uit!

Avatar kennen we allemaal wel als de film franchise met James Cameron als producer. Ubisoft kondigde een aardige tijd geleden al aan dat ze werkten aan een Avatar game. Maar, zoals we middels wel gewend zijn van Ubisoft, volgde er radiostilte. Toch werd er vandaag tijdens de Ubisoft Forward E3 2021 presentatie de volgende trailer gedropt op het eind…

Avatar: Frontiers of Pandora zal ergens in 2022 verschijnen. Kijk jij al uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →