Background

Riders Republic krijgt gameplay en september release

Riders Republic

Ubisoft komt eindelijk met meer informatie over de sporttitel Riders Republic. Het heeft de Ubisoft humor, maar is de gameplay ook tof genoeg, of wordt het een nieuwe Steep?

Je merkt gelijk dat skins en fashion een grote rol spelen in het personaliseren van je personage en je gear in Riders Republic. Je kan verschillende competities doen met allemaal verschillende sporten. In de trailer beginnen ze met snowboarden, waar je punten moet scoren door tricks te doen op verschillende apparaten. Vervolgens zien de iemand downhill mountainbiken in een first-person view. Dit ziet er erg chaotisch en snel uit, daar past first-person goed bij!

Ook is er een city playground waar je tricks kan oefenen. Je ziet in ieder geval veel verschillende landmarks en sporten die ik niet eens wist dat bestonden. Ieder event heeft unieke beloningen en meer. Je kan veel game modi in Riders Republic samen spelen met vrienden! Ook zie je dat er modi zijn die je met tientallen kan spelen voor die extra chaos. Riders Republic verschijnt op 2 september 2021. Bekijk de trailer hier beneden!

Kijk jij al uit naar Riders Republic? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden! De game ziet er heel uniek en divers uit, hopelijk kan Ubisoft laten zien dat ze soms ook best innovatief kunnen werken en dat het dan goed uitpakt!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation