7 december 2023

Hoe krijg jij de Ghost of Tsushima Director’s Cut?

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima’s Director’s Cut verschijnt op 20 augustus 2021 voor zowel de PS4 als de PS5 consoles. Het lijkt voor velen nogal verwarrend, want hoe verkrijg ik de game wanneer ik deze al heb? Dit zijn alle manieren om Iki en een eventuele PS5 upgrade te gaan spelen.

De Ghost of Tsushima’s Director’s Cut begint met het brengen van een boel splinternieuwe content op het eiland Iki. Dit is de eerste grote uitbreiding voor de game. Iki is een eiland met nieuwe vijanden, een nieuwe verhaallijn en meer! Ook kan je een skin set en in-game items krijgen bij het kopen van deze Director’s Cut.

De game krijgt ook een officiële PS5 upgrade, met een dynamische 4K resolutie die mikt op 60 frames per seconde. De upgrade laat jou gebruik maken van de Duelsense mogelijkheden, waaronder de Haptic Feedback en Adaptive Triggers. De game zal ook gebruik gaan maken van 3D audio met de ondersteunende headsets.

Het upgradesysteem geeft de volgende mogelijkheden:

  • Als je wilt upgraden vanuit de normale PS4 versie naar de Director’s Cut voor PS4, dan betaal je 20 Euro voor de nieuwe content;
  • Als je wilt upgraden van de Director’s Cut versie van de PS4 naar de PS5, dan betaal je 10 Euro voor een PS5 upgrade;
  • Wil jij dus zowel de nieuwe content als een PS5 upgrade? Dan betaal je 30 Euro voor deze samen. Waar van dan 10 Euro uit gaat naar de PS5 upgrade en 20 Euro naar de nieuwe content op Iki.
  • Heb jij nog geen Ghost of Tsushima? Dan kan je de volledige Director’s Cut als standalone game kopen voor 60 Euro voor de PS4 en 70 Euro voor de PS5.

Hopelijk voorkomt dit verwarring bij potentiële spelers! Ghost of Tsushima is een game als geen ander, met een boel gerecyclede RPG elementen gemengd met heel veel unieke concepten en ideeën. Benieuwd hoe de game speelt, voelt en eruit ziet? Check hier beneden onze uitgebreide review!

Review: Ghost of Tsushima – Tijd, aandacht, liefde

Wat vind jij van de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →