Background

LEC: Rogue weer aan de leiding met Misfits Gaming

LEC League of Legends

De LEC heeft na vier weken een gedeelde nummer één gekregen in de summer split. Rogue heeft zich bovenaan de ranglijst gemeld naast Misfits Gaming. Dit kwam onder andere door afgelopen weekend waarin Misfits Gaming een game verloor tegen MAD Lions. Rogue wist vervolgens wel beide games te winnen afgelopen weekend. Zowel SK Gaming als MAD Lions werden verslagen in het afgelopen weekend. Nu de spring split halverwege is wordt het onder de twee koplopers steeds spannender wie wel en wie niet de play-offs gaan halen.

Op de ranglijst van de LEC summer split zijn er op dit moment vier teams die strijden om de plaatsen vijf en zes. Astralis, Excel, G2 Esports en Team Vitality delen op dit moment de vijfde plaats. Excel beleefde een weergaloos weekend. Dit kwam mede door twee roster wijzigingen in het team. Op support en jungle kwamen twee spelers over van hun Academy team. En deze twee spelers zijn spelers met een oranje lijntje. Markoon en Advienne zijn twee Nederlandse spelers die zich mochten bewijzen op het hoogste niveau. En dat deden ze. Vooral Markoon liet zich gelden in de games tegen G2 Esports en Team Vitality. Beide Nederlanders hadden een groot aandeel in beide overwinningen.

De derde Nederlander die in de LEC speelt heeft het een stuk lastiger. Schalke 04 hangt onderaan de ranglijst en verloor afgelopen weekend van Astralis. Echter wisten ze op een wonderbaarlijke manier te winnen van Fnatic wat op dit moment de derde plaats in handen heeft. Echter kunnen we deze winst toeschrijven aan het feit dat Fnatic te veel fouten maakten en niet hun voorsprong om konden zetten tot een winst. Helemaal onderaan de ranglijst vinden we SK Gaming wat slechts één keer wist te winnen tot nu toe. Maar we hebben eerder al een aantal miracle runs gezien. Kan SK Gaming dit ook nog bewerkstelligen in de tweede helft van de summer split?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation