Background

Discord komt langzaam naar jouw Playstation toe!

discord playstation logo's

Dat er een gepland partnerschap tussen Playstation en Discord is, dat is middels al een tijdje bekend. Vanaf deze week kan jij jouw Discord account in ieder geval al linken aan je PSN!

Terwijl iedereen in de ban is van Sony die Bungie met open armen ontvangt, zijn er ook nog andere leuke nieuwtjes. De gaming industrie maakt een volledige 360 graden kick-back-tree-flip, dat is één ding dat zeker is. Maar goed, dit is in ieder geval het begin van  het integreren van Discord in de Playstation Community. Discord wilt namelijk dat de service die zij bieden met het programma een soort ‘hub’ wordt voor iedere gamer, ongeacht platform.

discord playstation link

Dus, voor nu kan je jouw accounts in ieder geval al met elkaar linken, je krijgt daar als het goed is direct een melding van, wanneer je Discord opstart. Daarna kan je in de privacy settings kiezen of je jouw game-activiteit laat zien, dus wat jij speelt op momenten dat je online bent.

Of en wanneer de Discord app naar Playstation spelers komt is nog één groot vraagteken. Wel is dit al een teken van leven, het partnerschap is dus nog steeds aanwezig en ze zetten al stappen vooruit. Hopelijk zien we snel een app verschijnen in de Playstation Store! Heb jij er zin in? Laat het ons weten op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation