Background

Dit zijn de gratis PS Plus games voor maart

Het is weer tijd voor nieuwe ‘gratis’ games! Vanaf maart kunnen Playstation spelers met een online Plus abonnement genieten van in totaal 4 nieuwe games. Maart ziet er in dat opzicht ook echt uit als een lekkere maand!

Terwijl mensen die in februari gamer zijn hun beurs opnieuw proberen te vullen na de lancering van Horizon: Forbidden West, Dying Light 2 en morgen Elden Ring, heeft maart wel wat gratis titels in petto voor PS Plus abonnees. Laten we even een kijkje nemen…

Ark: Survival Evolved

De eerste PS4 game die beschikbaar wordt gesteld is Ark: Survival Evolved is een game waar overleven voorop staat. De game is op PC uiterst succesvol en de game groeit daarbij ook nog eens na jaren uit te zijn. Dus, kom achter de uitgebreide wereld en zie meerdere dinosaurussen in Ark!

Team Sonic Racing

TSR is een racing game in de trant van Crash Team Racing, maar dan met de welbekende personages uit het Sonic universum. Het is geen baanbrekende racetitel, maar werd redelijk goed ontvangen door fans van de franchise.

Ghostrunner

Cyberpunk? Nee nee, Ghostrunner is vanaf maart gratis voor PS5 spelers. Het is een first-person slasher verpakt in een cyberpunk-achtig thema. De game werd uitermate goed ontvangen voor de kleine titel die het is.

Extraatje…

Ghost of Tsushima: Legends zal voor PS4/PS5 spelers gratis zijn. Dit is het standalone multiplayer gedeelte van de game en is vrij uitdagend om te spelen, dus pak je vrienden bij elkaar en gas erop! Het andere extraatje is dat de kans groot is dat GTA Online vanaf 15 maart gratis zal zijn voor abonnees!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation