18 april 2024

Fletching, Firemaking en Double XP Live update deze maand in RuneScape

RuneScape mei update

RuneScape krijgt nieuwe trainingsopties voor de Firemaking en Fletching skill. De content is bedoeld voor spelers met een hoog level in deze skills. Nog niet hoog genoeg? Maak dan even een inhaalslag met Double XP Live, later deze maand!

Double XP Live gaat weer van start in RuneScape. In een tijdspan van 10 dagen kunnen spelers maximaal 48 uur aan dubbel XP verdienen. Je kunt de timer pauzeren wanneer je wilt, maar zodra je ‘m start moet je minimaal één uur van de timer snoepen voordat je weer kunt pauzeren. Double XP Live gaat van start op 20 mei en loopt tot 30 mei.

Met de nieuwe Fletching en Firemaking update kunnen spelers kleurrijke wezentjes broeden. Deze wezentjes zijn goed voor componenten waarmee spelers de nieuwe T95 Dinarrows kunnen maken. Dit zijn vanaf nu de beste pijlen in het spel als je ze met Elder God effecten bewerkt voor Elder God Arrows. De nieuwe pijlen gaan goed van pas komen tegen de aankomende content met zeer moeilijke tegenstanders. De pijlen zijn ook te verhandelen via de Grand Exchange indien je krap bij kas zit.

Aan het einde van de maand keert de Yak Track ook weer terug. Deze duurt van 30 mei tot 24 juli. Deze track staat in het teken van ‘Laia’ en bevat onder andere cosmetische aanpassingen en pets die je achtervolgen in het spel.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →