2 maart 2024

Destiny 2: Nieuwe Solstice Armor krijgt nieuw systeem

destiny 2 solstice armor

Goedendag Guardians! Het nieuwe Destiny 2 Solstice Event komt terug op 19 juli 2022! Wil jij een armor set, waar je Guardian harder mee schijnt dan de zon? Dan is het vanaf komende week jouw kans.

Bungie mikt er namelijk op om de progressie van de Solstice Armor iets meer gestroomlijnd en toegankelijk te maken. Destiny 2 kent zo haar MMORPG grind praktijken, dus laten we hopen voor de gefrustreerde spelers dat het dit maal wat haalbaarder is. Ook zal het veel makkelijker worden om specifieke stats op je armor te krijgen gedurende dit evenement, zodat je meer kan focussen op de build die jij nodig hebt, voor de game mode die jij speelt!

Destiny 2 Solstice Armor

Upgrades voor je Solstice Armor vereisen dat je Silver Leaves gaat verzamelen. Deze krijg je door verscheidene soorten activiteiten binnen Destiny 2. De nieuwe activiteit, Bonfire Bash, geven je de mogelijkheid deze items te vermalen tot Silver Ash. Een ander soort currency is Kindling, deze krijg je binnen de Solstice Event Challenges. Deze kan je inruilen om je stat roll potential te verhogen. Dit kan je tot 3 keer doen per armor piece. Dit hoef je maar één keer te doen, gezien het pakt op je slot, niet je armor piece direct.

Het gloeiende effect is zowel te verkrijgen door moeite te doen, of door je creditcard naar het beeldscherm te mieteren. Er zit nog veel meer achter dit evenement, dat kan je hier zien.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →