30 mei 2024

League of Legends Coven skins 2023!

League of Legends: Coven Skins

Riot Games heeft vandaag een teaservideo uitgebracht voor de komende Coven-collectie. Het hoogtepunt van de video is dat Nami, als onderdeel van de Coven, een enorm Leviathan-achtig wezen oproept dat belooft de resterende goden van het universum te verdrinken.

De video toont ook de rest van de champions die deel zullen uitmaken van de bundel, terwijl ze elkaars hand vasthouden om een ​​cirkel rond een mysterieus bosje te vormen. De bevestigde champions die aan het Coven-universum worden toegevoegd zijn:

  • Nami
  • Elise
  • Akali
  • Syndra
  • Nilah
  • Mordekaiser

Coven skins League of Legends

Nami zal de ontvanger zijn van de legendary skin van deze bundel. Hier zit een prijskaartje van 1820 RP aan vast. Mordekaiser zal deel uitmaken van de oude goden die de Covens aanbidden en zal zich aansluiten bij de competenties van Malphite en Warwick. Nilah krijgt haar eerste skin sinds Star Guardian, die deel uitmaakte van haar release. De overige skins zullen 1350 RP kosten, omdat ze onder de Epic skins vallen.

De Coven skins 2023 zal op 11 oktober 2023 worden uitgebracht. De collectie zal naar verwachting ook binnen een paar dagen op de PBE-servers arriveren om te testen en aanpassingen te maken. Wat vind jij van de nieuwe Coven skins? Deel je mening met ons op Facebook of in de reacties hieronder. 

Manuela

Hey, gamefanaten! Meestal ben ik te vinden in de arena's van World of Warcraft en League of Legends, maar ik ontspan ook graag met games zoals The Sims en andere simulatiegames.

Bekijk alle berichten van Manuela →