Background

Geen Engelse stemmen in Like a Dragon: Gaiden op release

Like a Dragon Gaiden

Yakuza fans opgelet! Zodra de game verschijnt in november is er op de dag van de release nóg geen optie om te kiezen voor Engels gesproken dialogen. De game lanceert met enkel Japanse dubs en Engelse ondertiteling. De Engels gesproken dialogen verschijnen pas later.

Het was eerder al een keer bevestigd tijdens een Panel, maar wie niet tot zijn ellebogen diep zit in de materie van de Yakuza titels heeft deze waarschijnlijk gemist. Niet getreurd, want één van de Engelse stemacteurs voor Like A Dragon: Gaiden heeft onlangs via Twitter/X laten weten dat er op release nog geen Engelse stemmen beschikbaar zijn in de game. Deze worden later via een patch toegevoegd.

De stemacteur in kwestie is Yong Yea. De kent ‘m misschien al van Youtube. Yea is geen onbekende naam binnen gamend Youtube, met vaak kritische content. Een poos geleden is hij begonnen met zijn droombaan: Stemacteur zijn voor videogames. Zo is hij binnenkort dus ook te horen als Kiryu als je kiest voor de Engelse stemmen in Like A Dragon: Gaiden, maar dus niet op release.

Wanneer de patch met de Engelse stemmen moet verschijnen is nog niet bekend. De game lanceert op 8 november 2023 en is enkel digitaal verkrijgbaar. De game komt gepaard met een demo voor Like a Dragon: Infinite Wealth, die in 2024 alweer verschijnt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation