Background

Call of Duty Black Ops 6 officieel onthuld

Call of Duty Black Ops 6

Geen Call of Duty Black Ops Cold War 2, geen Cold War Gulf War, maar Black Ops 6. Dat is de titel waar Call of Duty dit jaar de feestdagen mee verovert in de sales charts. Eerder vandaag deelde we het nieuws over de teasers die verschenen. Niet lang daarna lekte het logo uit via promotiemateriaal.

Een klassieke blunder deze dag. De titel en het logo van de nieuwe Call of Duty game lekte uit via beelden van promotiemateriaal voor de game “Call of Duty Black Ops 6”. Niet lang nadat het internet deze lek op had geslokt besloot Activision een einde te maken aan alle geruchten en maakt het voor eens en altijd duidelijk. Call of Duty 2025 heet Call of Duty Black Ops 6.

Met dit nieuws lijkt het er meteen op dat we voorlopig door al het officiële Call of Duty nieuws heen zijn. Treyarch, de maker van Call of Duty dit jaar, laat op Twitter weten dat we allemaal moeten kijken naar de Xbox Games Showcase op 9 juni, om 19:00. Na afloop van de show duiken we samen met Activision en Microsoft in

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation