Background

Summer Game Fest: nieuwe Metaphor trailer

metaphor refantazio

Metaphor: ReFantazio ziet er met de trailer beter en beter uit. van de ontwikkelaars van Persona 3 Reload en Persona 5 Royal, komt deze volledig nieuwe IP dit jaar nog uit, 11 oktober om precies te zijn! Check hier de nieuwste trailer met meer informatie over Archetypes.

Archetypes zijn vergelijkbaar met Persona, je kan ze levelen en uiteindelijk zullen ze er vetter uit zien en sterker zijn. Er zijn meer dan 40 verschillende soorten Archetypes, maar een aantal die ik kon zien tijdens de stream zijn: Sniper, Merchant, Assassin, Masked Dancer, Dragoon, Cleric, Thief en Ninja. De game is vergelijkbaar met een Persona game, maar veel meer high fantasy. Er ligt een grote naslag op storytelling en er zullen natuurlijk genoeg manieren zijn om je Archetypes te laten groeien. In de nieuwe trailer zien we meer over de story, setting, enemies, menu’s en Archetypes. Check de trailer hier beneden!

Kijk jij uit naar Metaphor: ReFantazio? Op 11 oktober mag je ervan gaan genieten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation