Background

Summer Game Fest: Dragon Ball Sparking! ZERO release datum

dragon ball sparking zero

Fans van Budokai Tenkaichi opgelet, de nieuwe Dragon Ball IP genaamd Sparking! ZERO kan eigenlijk gezien worden als een nieuw deel van de Budokai reeks! De game krijg nu een release datum: 11 oktober 2024!

In Dragon Ball: Sparking! ZERO kunnen we meer personages spelen dan ooit tevoren. Van Ultra Instinct Goku tot aan Radditz, iedereen die je wilt spelen zal waarschijnlijk speelbaar zijn. Dan is er nog de ‘What Ifs’ waar iedereen zo hard over aan het speculeren is, dit zou betekenen dat de game meer vrijheid heeft in storytelling dan elke andere DBZ game. What Ifs zouden namelijk betekenen dat de verhaallijn zoals wij hem kennen aangepast kan worden met een ‘wat als dit gebeurd was‘ manier van denken. Denk aan: Wat als Goku degene was die Majin werd, in plaats van Vegeta? Hoe dan ook, check de release datum trailer hier beneden!

Dragon Ball: Sparking! ZERO verschijnt op 11 oktober 2024, heb jij er zin in? Laat het ons weten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation